در این مقاله قصد داریم به طور مفصل و جامع درباره ی گوگل ترند که یکی از آپشن های تحت وب شرکت گوگل می باشد، مطالبی ارائه دهیم. امید است با مطالعه ی این مقاله اطلاعاتی راجع به گوگل ترندز، جست و جو های محبوب و روش های بالا بردن میزان بازدید از سایت و سئو سایت، بدست آورید.
اهمیت گوگل ترند
امروزه سایت های مختلفی با اهداف گوناگون، در سرتاسر جهان مشغول ارائه ی خدمات به کاربران می باشند. این سایت ها اغلب برای فروش محصولی خاص طراحی و راه اندازی شده اند. میزان بازدید کاربران یک مولفه ی بسیار مهم برای رشد و گسترش این کسب و کارهای جدید به شمار می آید.
گوگل ترند به عنوان یکی از مهم ترین ابزار های ارائه شده توسط شرکت گوگل، کمک شایانی در جهت شناسایی و یافتن کلمات کلیدی و کلید واژه های محبوب در بین کاربران نموده است.
پیدایش گوگل ترند
گوگل ترند که یک امکان و ابزار تحت وب می باشد، تقریبا از ماه می ۲۰۰۶ یعنی سیزده سال پیش فعالیت خود را آغاز کرد. از همان زمان تا کنون گرداننده های سایت های مختلف در سراسر جهان برای یافتن کلید واژه های محبوب از این ابزار گوگل استفاده می کنند.
نحوه ی عمل گوگل ترند
اگر شما به عنوان یک گرداننده ی سایت قادر باشید، کلمات کلیدی و محبوب را در متون و مقالات ارائه شده ی خود به کار برید، افزایش بازدید سایت و محتوای تولید شده ی شما به حد چشمگیری بالا خواهد رفت. همین امر اتفاقات خوشایندی از جمله سفارش بیشتر محصول و سود بالاتری را عاید شما خواهد کرد.
زمانی که شما کلمه یا عبارتی را وارد گوگل ترند می کنید، این ابزار دو نمودار افقی و عمودی را برایتان به نمایش خواهد گذاشت. محور افقی این نمودار، نشان دهنده ی زمان و محور عمودی بیانگر میزان محبوبیت جست و جوی کلید واژه ی مدنظر می باشد.
موارد استفاده از گوگل ترند
جست و جو بر حسب موقعیت جغرافیایی
اینکه شما بدانید در پیرامونتان چه موضوعات و چه کلید واژه هایی از اهمیت بیشتری برخوردار اند، بسیار مهم است؛ چراکه شناخت همه جانبه ی نیازمندی های مشتری شما را در جهت ارائه ی خدمات بهتر یاری می کند. شما می توانید با کمک گرفتن از ابزار گوگل ترند، میزان محبوبیت کلید واژه های مدنظر تان را در یک منطقه ی جغرافیایی خاص متوجه شوید. به طور مثال می توان میزان محبوبیت عبارت” آب و هوا “را در کشور خود بیابید.
جست و جو بر حسب موضوع
با استفاده از ابزار گوگل ترند این امکان برای شما فراهم می شود که بتوانید، میزان محبوبیت کلمه ی کلیدی مدنظر خود را با توجه به دسته بندی که در آن قرار می گیرد بسنجید. به طور مثال شما می توانید با استفاده از این ابزار محبوب ترین موضوعاتی که مربوط به موسیقی، هنر، ورزش، مواد غذایی و سایر دسته ها می شود را به راحتی متوجه شوید.
جست و جو بر حسب بازه ی زمانی
برخی موضوعات در یک بازه زمانی خاص بیشتر مطرح می شوند. شناسایی این موضوعات محبوب در بین کاربران توسط ابزار گوگل ترند میسر می شود. به طور مثال در بازه ای که مسابقات جام جهانی فوتبال در حال برگزاری می باشد، موضوعات مربوط به فوتبال و حواشی آن ترند و محبوب می شوند.
جست و جو بر حسب نوع رسانه
با استفاده از این ابزار تحت وب شرکت گوگل می توانید در بین عکس ها، فیلم ها، صفحات وب و یا غیره میزان محبوبیت کلمه ی کلیدی مدنظرتان را به طور جداگانه بررسی کنید. ممکن است برخی از عبارات فقط در یکی از این دسته بندی ها ترند شده باشد و برخی دیگر در همه ی دسته بندی ها از محبوبیت برخوردار باشند. حتی میتوانید میزان جستجو در یوتیوب را سرچ کنید و بیشترین کلماتی که سرچ میشود را ببینید
امکان مقایسه ی کلمات کلیدی
همانطور که می دانید در مورد هر موضوعی مترادف های بسیاری وجود دارند. درست است که همه ی این کلمات مترادف تداعی کننده ی یک معنا و مفهوم می باشند، اما فقط بعضی از این کلمات بیشتر از سایرین جست و جو می شوند و محبوب تر اند. اگر بخواهید میزان جست و جو شدن کلمه ی کلیدی مدنظرتان را نسبت به مترادف های همان کلمه بسنجید، می توانید از ابزار گوگل ترند استفاده نمایید. این ابزار تحت وب گوگل امکان مقایسه ی محبوبیت پنج کلید واژه ی مترادف را به صورت همزمان برای شما فراهم آورده است.
محبوبیت گوگل ترند
انسان ها همواره به دنبال این اند که بدانند هم نوعان خود بیشتر به دنبال چه موضوعاتی هستند و به سمت چه چیز هایی تمایل نشان می دهند. در جهان هر روزه میلیون ها نفر به ابزار گوگل ترند مراجعه کرده و در قسمت اکسپلور این ابزار تحت وب، موضوعات محبوب و ترند هر روزه را مشاهده می کنند. این اطلاعات مدام به روز رسانی می شوند و همین امر سبب محبوبیت این ابزار در بین کاربران شده است.
ترند سازی کنید
همه ی ما به وفور دیده ایم که موضوعاتی ناشناخته و نا آشنا به یکباره محبوب و مورد علاقه ی مردم قرار می گیرد. اگر شما بتوانید موضوعی جنجالی و چالش بر انگیز را به همراه هشتگ های مناسب و مرتبط ایجاد کنید و آن را در رسانه های مختلف اجتماعی به اشتراک بگذارید و بازدید چشمگیری کسب کنید، شما توانسته اید یک موضوع ترند ایجاد کنید. کارشناسان این حوزه به عمل ترند سازی “ نیوز جکینگ” می گویند. تجربه نشان داده است که عمر این ترند ها خیلی زیاد نمی باشند و پس از مدت کوتاهی از یاد ها خواهند رفت.
گوگل اینسایت
شرکت گوگل تقریبا دو سال بعد از ارئه ی ابزار گوگل ترند، یعنی در سال ۲۰۰۸، یک ابزار کاراتر در همین زمینه ارائه نمود. ابزار تحت وب گوگل اینسایت قادر است میزان علاقه و تمایل کاربران به موضوعات پیچیده تر و تخصصی تر را بدست آورد. چندین سال پیش یعنی در سال ۲۰۱۲ شرکت گوگل ابزار گوگل اینسایت را با ابزار گوگل ترند ادغام کرده است تا کارایی و بهره وری هر دو ی این ابزار ها بالا تر روند و نتایج بهتر و دقیق تری را برای استفاده کنندگان به نمایش بگذارند.
درباره این سایت