در این مقاله قصد داریم راهکار هایی جهت بالا بردن و افزایش سرعت سایت ارائه دهیم. مطالعه ی این مقاله اطلاعات جامع و کاملی به شما ارائه خواهد داد، از جمله اطلاعاتی پیرامون بالا بردن سرعت سایت که در بهینه سازی داخلی سایت و سئو داخلی بسیار مهم تلقی می شوند. یکی از فاکتورهای مهم سئو افزایش سرعت سایت مباشد، با سپردن مدیریت سئو سایت خود به یک سئوکار حرفه ای میتوانید از بهبود وضعیت سئویی سایتتان مطمئن شوید.
برای چک کردن سرعت سایت خود و بررسی کامل سئویی میتوانید از ابزار بررسی سئو سایت تاپ ادورت استفاده کنید.
بشر امروزی، روز به روز به سمتی در حرکت است که با صرف حداقل زمان ممکن بتواند بیشترین کارایی را داشته باشد. زمان ارزشمند ترین سرمایه ی اوست. علاقه ی بشر به ابزاری معطوف می شود، که بتواند در کمترین زمان ممکن او را به نتیجه ی دلخواهش برساند.
در دهه های اخیر به طور ملموسی رد پای وبسایت ها را در هر قسمتی از زندگی شاهدیم. سایتی کاربر پسند می شود که سرعت بارگذاری اطلاعاتش نسبت به سایر سایت ها در همان حوزه، بالا تر باشد و در مدت زمان کوتاه تری صفحاتش به طور کامل لود شود.
طبق تحقیقات صورت گرفته در دو دهه ی اخیر، و ادعای گوگل نسبت به تاثیر میزان سرعت سایت بر تعداد بازدید های سایت و نتایج جست و جو، اینطور بیان شده است؛ که اگر تنها یک ثانیه سرعت سایت نسبت به سایر سایت های مشابه کمتر باشد، به میزان تقریبا ۷ درصد از تعداد بازدیدکنندگان سایت کاسته می شود. این اتفاق در طولانی مدت منجر به افزایش نرخ دفع کاربر شده و یک نقطه ضعف بزرگ به حساب می آید. در نهایت این امر باعث می شود بهینه سازی سایت افت کند و سایت از اهدافی که دارد دور شود.
دسترسی آسان به موبایل و تلفن های همراه برای همه ی افراد در سنین مختلف، سبب شده است که هر فرد برای انجام جست و جو های روزانه از طریق گوشی هوشمند خود اقدام کند. تحقیقات نشان می دهد که برای این قبیل کاربران که وقت و حوصله ی چندانی برای لود شدن طولانی مدت مطالب ندارند، هر سایتی که بیش از ۳ ثانیه برای لود شدن کامل زمان ببرد حدود ۴۰ درصد از بازدید کنندگانش را از دست خواهد داد. این رقم بسیار چشم گیر و حائز اهمیت است.
از آنجایی که سرعت سایت از اهمیت بالایی برخوردار است، ابزار های بسیاری جهت شناسایی دلایل کندی و سرعت پایین سایت طراحی شده اند. این ابزار ها اغلب به صورت رایگان در دسترس گرداننده های سایت قرار می گیرد. برخی از این ابزار های کاربردی عبارت اند از: GT metrix ، web page test و pingdom و …
در ادامه چندین مورد از کاربردی ترین راه های موثر در افزایش سرعت سایت ارائه خواهد شد که منجر به افزایش ترافیک سایت میشود. این موارد عبارت اند از:
پیشنهاد می شود در اولین قدم برای بالا بردن سرعت سایت خود، از شرکت هاستینگ خود م و کمک بگیرید. شرکت هاستینگ کاربردی ترین سرویس برای وردپرس را به شما معرفی خواهند کرد. این خود می تواند یک گام مهم و اساسی جهت تعیین میزان سرعت سایت تلقی شود.
شبکه ی تولید توزیع محتوا یا CDN این توانایی را دارد که اگر هر کاربری در هرکجای دنیا، عنوانی مرتبط با سایت شما را جست و جو کند، موتور جست و جو سایت شما را به نمایش درآورد. اگر از شبکه ی توزیع محتوا استفاده نشود، سایت شما فقط برای افرادی که در موقعیت مکانی سرور شما قرار دارند نمایش داده خواهد. این امر دسترسی کاربر را محدود کرده و در نتیجه بازدید سایت به صورت چشمگیری پایین می آید.
از آنجایی که هر افزونه برای رسیدن به هدف خاصی نصب می شود، هر وبمستری متناسب با هدف سایت خود، افزونه های متفاوت و متنوعی را نصب می کند. برخی از این افزونه ها در کنار مزایای بسیاری که دارند، باعث ایجاد مشکلاتی در حین بارگذاری سایت می شوند و سرعت سایت را به صورت محسوسی پایین می آورند. برای شناسایی این افزونه های مشکل دار می بایست افزونه ای به اسم، query monitor را نصب کنید. این افزونه که به صورت رایگان در دسترس می باشد، به هنگام فعال سازی هر مشکلی که از سوی سایر افزونه ها در سایت وجود داشته باشد را گزارش می کند. حال شما با حذف آن افزونه و جایگزین کردن افزونه های پیشنهادی دیگر، می توانید سرعت سایت خود را افزایش دهید.
رعایت یک نکته ی کوچک اما مهم می تواند تغییر بسیار زیادی در سرعت لود شدن سایت شما ایجاد کند. بالا بودن حجم عکس های به کار رفته در مطالب سایت، سبب کاهش سرعت سایت می شود. برای رفع این مشکل پیشنهاد می شود که، عکس های خود را در سایت tinypng آپلود کرده و سپس نسخه ی کم حجم آن را تهیه و استفاده نمایید.
نصب کردن این افزونه کمک شایانی در افزایش سرعت سایت مورد نظر خواهد کرد. در ابتدا بهتر است با مفهوم cache آشنا شویم. در واقع به اطلاعاتی که به صورت موقت ذخیره می شوند تا در صورت نیاز نمایش داده شوند، cache گفته می شود. اطلاعاتی که در cache ذخیره می شود، خیلی سریع قابل بازیابی اند و نیازی به پردازش های طولانی مدت ندارند.
اهمیت پلاگین های cache در ورد پرس آنجایی مشخص می شود که وقتی کاربران بسیار زیادی در یک زمان و به صورت همزمان وارد سایت می شوند، پلاگین های cache قادر می باشند که از هر صفحه ی سایت یک کپی در حافظه موقت خود ثبت و نگه داری کنند. هنگامی که کاربر به سایت مراجعه می کند، این کپی نمایش داده می شود. پس دیگر نیازی به صرف زمان طولانی جهت بازیابی اطلاعات وجود ندارد.
Cache قادر است طیف گسترده ای از اطلاعات را در خود ذخیره کند؛ از قبیل، فونت ها، عکس ها، کد های css، HDML و JS و …
پلاگین های بسیاری جهت ذخیره سازی کش وجود دارد. از قبیل:
یکی از کاربردی ترین افزونه ها در افزایش سرعت سایت ، افزونه ی WP roket می باشد. این افزونه برای افراد مبتدی که به تازگی شروع به کار کرده اند بسیار کاربردی و مناسب است. کار با این افزونه خیلی ساده است فقط کافی است، با یک کلیک اطلاعات کش وبسایت خود را ذخیره نمایید. در این افزونه خزنده ای در نظر گرفته شده است قادر است بین صفحات خزش کند و تنظیماتی اعم از پیج لودینگ و کش را برای وبسایت فعال کند.
یکی دیگر از بهترین و کاربردی ترین پلاگین های موجود جهت افزایش سرعت سایت ، افزونه ی performatters می باشد. اغلب کسانی که در ابتدا ورد پرس نصب می کنند به صورت پیش بینی نشده و پیش فرض گزینه هایی برای مدیریت محتوا در وردپرس فعال می شود. این گزینه ها خود منجر به بالا بردن مدت زمان بارگذاری سایت می شوند. افزونه ی performatters با جلوگیری از فعال شدن گزینه های ذکر شده، باعث بالا رفتن سرعت سایت و کاهش حجم اطلاعات سایت می شود.
از مهم ترین خصیصه های پلاگین performatters ، کم حجم بودن و سبک بودن آن است. این افزونه می تواند با در نظر نگرفتن درخواست های اضافی HTTP سرعت سایت را به طور محسوسی افزایش دهد.
درباره این سایت